Veel gestelde vragen...

We hebben de meest gestelde vragen en antwoorden voor u op een rij gezet.
Bel ons gerust als uw vraag niet beantwoord is: 050 525 0 525

 

Waar staan de tijdelijke reclameborden en reclamedisplays?

Hoffman Outdoor Media plaatst de reclameborden altijd op strategische locaties langs de belangrijke door- en toevoerwegen. Hierdoor is de zichtbaarheid en het bereik van uw reclamecampagne optimaal. Voor de Triple Signs en Citydisplays in onze concessiesteden kunnen de locaties hier geraadpleegd worden.

Voor tijdelijke reclameborden (voorheen; driehoeksborden) is het helaas niet mogelijk om op voorhand de exacte locaties te overleggen aan de klant. In sommige gemeenten zijn de locaties aangewezen en gebonden aan de vergunning. In andere gemeenten mag Hoffman Outdoor Media de tijdelijke reclameborden naar eigen inzicht plaatsen en is het de vraag of de locaties beschikbaar zijn. De verkoopafdeling kan u echter altijd een indicatie geven van de mogelijke locaties. Mocht u voorkeurlocaties hebben dan houdt onze chauffeur hier uiteraard rekening mee. Na plaatsing kan de opdrachtgever altijd een definitieve locatielijst opvragen.


Op welk formaat bladspiegel en zetspiegel moet het affiche opgemaakt worden?

Het affiche dient op 840 x 1189 mm (bladspiegel) opgemaakt te worden.
De zetspiegel is 780 x 1140 mm (zichtformaat).
De afloop rondom dient 3 mm te zijn.
Voor de volledige aanleverspecificaties t.a.v. digitale bestanden klik hier.


Wanneer moet ik de A0 posters aanleveren?

De posters dienen minimaal 2 week voor de startdatum van de campagne onder vermelding van het opdrachtnummer afgeleverd te worden aan de Johan van Zwedenlaan 2, 9744 DX in Groningen


Wanneer moet ik het digitale bestand aanleveren?

Het digitale bestand dient 3 weken voor de startdatum van de campagne aangeleverd te zijn onder vermelding van het opdrachtnummer op het volgende e-mailadres dtp@hoffman.info


Waar moeten de A0 posters aangeleverd worden?

Alle posters dienen onder vermelding van het opdrachtnummer afgeleverd te worden aan de
Johan van Zwedenlaan 2, 9744 DX in Groningen.


Het gaat mij niet lukken om de posters voor 17:00 af te leveren, wat nu?

Na 17:00 of in de weekenden kunnen posters en grote poststukken gedeponeerd worden in een container bij het hek.
Deze container wordt iedere ochtend geleegd.


Mijn drukker heeft geen Blue-Back papier, mogen er ook posters aangeleverd worden zonder blue-back achterzijde?

Nee, het drukwerk dient altijd voorzien te zijn van een blauwe achterzijde. Deze blauwe achterzijde waarborgt de kwaliteit van uw campagne. De posters worden namelijk enkele keren over elkaar heen geplakt. Wanneer een poster niet voorzien is van een blauwe-achterzijde is de kans zeer groot dat de poster gaat doorschijnen en dat de voorgaande poster (gedeeltelijk) zichtbaar is. Daarnaast is Blue-Back posterpapier ruwer dan gewoon posterpapier, wat zorgt voor een betere hechting van de lijm.


Mijn drukker heeft geen 120 grams Blue-Back papier maar wel 115 grams Blue-Back Papier is dit een probleem?

Nee, afwijkingen tot 10 gram vormen geen enkel probleem. Het papier mag echter niet lichter zijn dan 105 gram, omdat het dan scheurt in de plakmachine. Is het papier zwaarder dan 130 gram dan wordt het papier te dik voor de plakmachine en loopt deze vast.

Hoffman Outdoor Media
Copyright © 1978 -