Visie en missie Hoffman Outdoor Media

Visie
Bedrijven, instellingen en overheden willen voor een betaalbare prijs gebruik maken van doeltreffende en esthetische buitenreclame. Ze willen hiermee hun diensten, producten en informatie bij een groot publiek onder de aandacht brengen. Dit komt ten goede aan de vitaliteit van de plaatselijke economie. Voor de gemeenschap is de culturele sector van grote betekenis. Het is belangrijk dat deze sector op een betaalbare en esthetische manier gebruik kan maken van buitenreclame. Bewoners, gebruikers en overheden willen een veilige, schone en inspirerende openbare ruimte de eisen die ze stellen zijn hoog. De huidige markt vraagt om steeds betere en duurzame kwaliteit.

Missie
Hoffman Outdoor Media exploiteert hoogwaardige, esthetisch verantwoorde en duurzame (C2C) media voor buitenreclame.
Daarmee combineert Hoffman Outdoor Media effectieve, betaalbare communicatiekanalen voor plaatselijke en regionale adverteerders met verbetering van de kwaliteit en beleving van de openbare ruimte. Hoffman Outdoor Media werkt met respect voor milieu en maatschappij. Hoffman Outdoor Media wil bij de besten horen.

We luisteren goed naar wat onze klanten willen. Onze klantgerichte diensten en producten zijn van hoge kwaliteit. We blijven leren hoe we dingen beter kunnen doen en zoeken naar wegen voor innovatie. We werken met procedures die we samen hebben afgesproken. Ons kwaliteitssysteem is ISO gecertificeerd. Onze producten zijn net als onze bedrijfsvoering gericht op duurzaamheid. Wij zijn een ambitieuze organisatie met een platte organisatiestructuur. Hierdoor houden we de communicatielijnen kort en vermijden we een sterke hiërarchie. De sfeer is open en informeel. Wij beseffen dat een team van mensen het beste functioneert als iedereen die daarvan deel uitmaakt wordt aangemoedigd en de gelegenheid krijgt de eigen talenten en ambities te realiseren. Eerlijkheid en duidelijkheid in afspraken, acties en beoogde resultaten zowel in- als extern vormen voor ons een belangrijke basis.

Wij hechten de hoogste waarde aan veiligheid, gezondheid en het welzijn van alle betrokkenen. We luisteren naar elkaar en werken samen aan oplossingen. Problemen zijn voor ons kansen om onze verantwoordelijkheid te nemen en besluitvaardigheid te tonen. Verantwoord en duurzaam ondernemen zijn wezenlijke bestaansvoorwaarden voor ons bedrijf. Wij hebben ISO 26000 gebruikt voor het systematisch integreren van maatschappelijke verantwoordelijkheid in onze organisatie.

Bij al ons zakelijk handelen staat voorop dat kosten en baten in de juiste verhouding staan tot elkaar. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Groningen en er zijn op dit moment vestigingen in Apeldoorn, Alphen aan den Rijn, Utrecht, Oldenzaal, Heerlen en Duisburg.
Onze servicemedewerkers zijn woonachtig in heel Nederland en Duitsland. Onze ambities zijn ontwikkeling, uitbreiding en groei.

Vacatures

Hieronder vindt u een actueel aanbod van onze vacatures. Klik op de vacature voor meer informatie.

Aantal vacatures: 1
lijn
Open stage of afstudeeropdracht
lijn
 
lijn
 
lijn
 
lijn
erkend Leerbedrijf

Stage

Hoffman Outdoor Media biedt studenten de mogelijkheid voor een stageplaats.
Indien je geïnteresseerd bent, kun je ons bellen of mailen.

Hoffman Outdoor Media
Copyright © 1978 -