Reclameborden in de gemeente Den Haag

Hoffman Outdoor Media verzorgt met haar Citydisplays de A0 buitenreclame in Den Haag. Deze tweezijdige reclamedisplays (ook wel 2-signs of A0-reclamedisplays genoemd) zijn op strategische locaties gemonteerd aan de lichtmasten langs de belangrijke wegen. Hierdoor is uw reclame optimaal zichtbaar en bereikt deze zoveel mogelijk passanten. De Citydisplays worden vaak gebruikt als aankondigingsborden voor evenementen en voor het maken van productreclame en handelsreclame. Voor de exacte locaties klik hier.

Naast de gemeente Den Haag hebben ook Delft, Rijswijk en Westland een overeenkomst met Hoffman Outdoor Media voor de exploitatie van de Citydisplays. Met een buitenreclamecampagne in deze vier gemeenten bereikt u al circa 75% van de inwoners in de regio Haaglanden. Ook kunnen wij tijdelijke reclameborden (ook wel sandwichborden of driehoeksborden genoemd) plaatsen in onder andere; Midden-Delfland.

Plaatsingsduur en startdag

Buitenreclamecampagnes worden geplaatst voor 7 dagen of een veelvoud hiervan.
Campagnes starten op maandag, donderdag en bij voldoende aanbod op vrijdag.

Tarieven

A. Campagnes ter promotie van lokale sociaal-culturele evenementen zonder winstoogmerk of campagnes met een maatschappelijk belang € 6,00 per Citydisplay per dag.
B. Campagnes ter promotie van (semi)-commerciële evenementen in Den Haag en sociaal-culturele evenementen uit regio Haaglanden € 6,47 per Citydisplay per dag.
C. Productreclame, handelsreclame van het lokale MKB € 9,36 per Citydisplay per dag.
Campagnes uit groep A en B kunnen naast de Citydisplays ook gebruik maken van onze enkelzijdige A0 frames in Den Haag.

Voor de actuele prijzen en beschikbaarheid bel 050 525 0 525.
Alle prijzen excl. affiches en B.T.W.. Beschikbaarheid op aanvraag. Tarieven onder voorbehoud van wijzigingen en zetfouten.

Aanvullende bepalingen

Campagnes van tariefgroep A hebben tot 8 weken voor plaatsing voorrang op campagnes van tariefgroep B
Campagnes van tariefgroep B hebben tot 6 weken voor plaatsing voorrang op campagnes van tariefgroep C.
Landelijke campagnes voor nationale merken en diensten zijn niet toegestaan.

Grafisch ontwerp en drukwerk van A0 posters

Naast het plaatsen van uw buitenreclamecampagne kunnen wij ook het grafische ontwerp van het digitale bestand en het drukwerk van de blue-back A0 posters en eventueel ander promotiemateriaal verzorgen. Met een kleine aanpassing kan het digitale bestand van de A0 posters ook gebruikt worden voor een postercampagne in de abri’s (bushokjes) en billboards, als krantenadvertentie of als flyer.

Aanleveren bestanden

Mocht u zelf de benodigde materialen aanleveren raadpleeg dan onze aanleverspecificaties en algemene voorwaarden.

Offerteaanvragen

Voor een offerte op maat en de beschikbaarheid van de advertentieruimte bel 050 525 0 525 of vul het formulier in.

citydisplaynw

Neem vandaag nog contact met ons op
en spring in het oog

We staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 voor u klaar, om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Wij denken ook graag met u mee. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen.