Adverteren langs de weg in Maastricht

Onder voorbehoud van gemeentelijke toestemming plaatst Hoffman Outdoor Media tijdelijke reclameborden (ook wel driehoeksborden of sandwichborden genoemd) in Maastricht.

De tijdelijke reclameborden worden op strategische locaties langs de belangrijke wegen geplaatst. Door een goede verspreiding van de reclameborden en een goede locatiekeuze is uw buitenreclamecampagne optimaal zichtbaar en bereikt u zoveel mogelijk mensen, vaak meerdere keren, gedurende de plaatsingsperiode van de reclameborden.

Plaatsingsduur en startdag

De start dag van de buitenreclamecampagne, de plaatsingsduur en het aantal reclameborden wordt in samenspraak bepaalt.

Tarieven

Voor een offerte op maat en de beschikbaarheid van de advertentieruimte bel 050 525 0 525.

Aanvullende bepalingen

De reclameborden in Maastricht mogen alleen geplaatst worden ter promotie van evenementen en activiteiten die in Maastricht gehouden worden. Het is niet toegestaan om product- en handelsreclame te maken op deze reclameborden langs de weg en/of activiteiten en evenementen te promoten welke in de buurtgemeenten gehouden worden.

Grafisch ontwerp en drukwerk van A0 posters

Naast het plaatsen van uw buitenreclamecampagne kunnen wij ook het grafische ontwerp van het digitale bestand en het drukwerk van de blue-back A0 posters en eventueel ander promotiemateriaal verzorgen. Met een kleine aanpassing kan het digitale bestand van de A0 posters ook gebruikt worden voor een postercampagne in de abri’s (bushokjes) en billboards, als krantenadvertentie of als flyer.

Aanleveren bestanden

Mocht u zelf de benodigde materialen aanleveren raadpleeg dan onze aanleverspecificaties en algemene voorwaarden.

Offerteaanvragen

Voor een offerte op maat en de beschikbaarheid van de advertentieruimte bel 050 525 0 525 of vul het formulier in.

citydisplaynw

A0 Buitenreclame: reclame waar je niet omheen kunt!
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw gemeente?

Neem dan contact met ons op.