Adverteren op reclameborden langs de weg in Nijmegen 

Wilt u uw evenement of bedrijf op een effectieve manier promoten?

De tweezijdige Citydisplays in Nijmegen zijn op A-locaties gemonteerd aan de lantaarnpalen langs de belangrijke wegen zodat uw reclame optimaal zichtbaar is voor een grote doelgroep. Voor de promotie van evenementen en activiteiten in Nijmegen plaatsen wij ook vaak tijdelijke reclameborden (ook wel driehoeksborden en sandwichborden genoemd) in Overbetuwe (Elst, Valburg en Heteren), Lingewaard, Ubbergen en Groesbeek.

Seriegrootte

De Citydisplays worden te huur aangeboden in series bestaande uit 30 Citydisplays.
Voor de exacte locaties klik hier.

Plaatsingsduur en startdag

Campagnes starten op maandag en worden geplaatst voor 7 dagen of een veelvoud hiervan. 

Tarieven 2021

Tarief A: Charitatieve en culturele campagnes van plaatselijke stichtingen en verenigingen € 27,34 per Citydisplay per 7 dagen;

Tarief B: (Semi)-Commerciële campagnes die betrekking hebben op evenementen in Stadsregio Arnhem Nijmegen (o.a. Gesponsorde sportevenementen, markten, kermissen en circussen) € 34,20 per Citydisplay per 7 dagen;

Tarief C: Alle overige campagnes € 45,59 per Citydisplay per 7 dagen.

Aanvullende bepalingen

Alle evenementen / aankondigingen buiten de Stadsregio Arnhem Nijmegen vallen onder tarief C. Tariefgroep A heeft tot 8 weken voorrang op tariefgroep B en C.

Grafisch ontwerp en printen van A0 posters

Naast het plaatsen van uw buitenreclamecampagne kunnen wij ook het ontwerp van het digitale bestand en het drukwerk van de A0 posters en ander promotiemateriaal verzorgen. Met een kleine aanpassing kan het digitale bestand van de A0 poster ook gebruikt worden voor een postercampagne in de abri’s (reclamevitrines in bushokjes), billboards, als krantenadvertentie of als flyer.

Mocht u of uw reclamebureau zelf de benodigde materialen aanleveren raadpleeg dan onze aanleverspecificaties

citydisplaynw

A0 Buitenreclame: reclame waar je niet omheen kunt!
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw gemeente?

Neem dan contact met ons op.