Reclameborden in de gemeente Nissewaard

Hoffman Outdoor Media verzorgt met haar tweezijdige Citydisplays de A0 buitenreclame in Nissewaard.
De Citydisplays (ook wel; 2-signs of A0-displays genoemd) staan op strategische locaties langs de belangrijke wegen zodat uw reclame optimaal zichtbaar is en zoveel mogelijk passanten bereikt.

Naast Citydisplays in Nissewaard kan Hoffman Outdoor Media ook de plaatsing van reclameborden voor u verzorgen in Hellevoetsluis, Korendijk, Goeree-Overflakkee en andere gemeenten in de regio.

Seriegrootte

De Citydisplays worden te huur aangeboden in series bestaande uit 21 Citydisplays.
De Citydisplays bieden dekking in zowel Spijkenisse als Bernisse.
Voor de exacte locaties klik hier.

Plaatsingsduur en startdag

De buitenreclamecampagnes worden geplaatst voor minimaal 7 en maximaal 21 dagen.
Campagnes starten op dinsdag.

Tarieven

Tarief A:
Campagnes ter promotie van sociaal-culturele publieksevenementen zonder winstoogmerk, welke georganiseerd worden door lokale verenigingen en stichtingen (o.a. club-, buurt-, jongerenverenigingen) € 3,75 per Citydisplay per dag.

Tarief B: Campagnes ter promotie van (niet)-commerciële evenementen (o.a. Theatervoorstellingen, Tentoonstellingen, Sportevenementen) Productreclame, handelsreclame en alle overige reclamecampagnes € 5,10 per Citydisplay per dag.

Alle prijzen excl. affiches en B.T.W.. Beschikbaarheid op aanvraag. Tarieven onder voorbehoud van wijzigingen en zetfouten.Voor de actuele prijzen en beschikbaarheid bel 050 525 0 525.

Grafisch ontwerp en drukwerk van A0 posters

Naast het plaatsen van uw buitenreclamecampagne kunnen wij ook het grafische ontwerp van het digitale bestand en het drukwerk van de blue-back A0 posters en eventueel ander promotiemateriaal verzorgen. Met een kleine aanpassing kan het digitale bestand van de A0 posters ook gebruikt worden voor een postercampagne in de abri’s (bushokjes) en billboards, als krantenadvertentie of als flyer.

Aanleveren bestanden

Mocht u zelf de benodigde materialen aanleveren raadpleeg dan onze aanleverspecificaties en algemene voorwaarden.

Offerteaanvragen

Voor een offerte op maat en de beschikbaarheid van de advertentieruimte bel 050 525 0 525 of vul het aanvraagformulier in.

citydisplaynw

A0 Buitenreclame: reclame waar je niet omheen kunt!
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw gemeente?

Neem dan contact met ons op.