Hoffman Outdoor Media biedt verschillende diensten aan om uw campagne van A tot Z te realiseren. Onze dienstverlening bestaat niet alleen uit het plaatsen van de reclamedisplays. Wij denken ook graag met u mee over de campagne, de locaties en de periode. Daarnaast beschikken wij over een grafische afdeling en kunnen wij uw buitenreclame volledig verzorgen van ontwerp tot aan het drukwerk. Wij denken graag met u mee!

Diensten

Drukwerk

Posters voor buitenreclame moeten aan speciale kwaliteitseisen voldoen. Om de kwaliteit van de posters op straat onder alle weersomstandigheden op het hoogst mogelijke niveau te waarborgen werken wij uitsluitend met lithoposterpapier welke voorzien is van een ruwe blauwe achterzijde.

Lees meer

Poster ontwerp

Voor een goed en vakkundig ontwerp van uw poster bent u bij ons aan het juiste adres. Op basis van onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe er naar een poster gekeken wordt en wat de aandacht trekt.

Lees meer

citydisplaynw

Neem vandaag nog contact met ons op
en spring in het oog

We staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 voor u klaar, om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Wij denken ook graag met u mee. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen.