Uw evenement of bedrijf effectief promoten in uw eigen gemeente of een nog grotere regio?

Wij plaatsen reclamedisplays door heel Nederland voor onder andere verenigingen, culturele instellingen en bedrijven. Onze dienstverlening stopt niet bij de plaatsing van de reclamedisplays. Met een eigen grafische afdeling en A0 printer kunnen wij de volledige buitenreclamecampagne verzorgen van het ontwerpen van het digitale bestand tot het drukken van de A0 posters. Wij denken graag met u mee!

Diensten

Affiche ontwerp

Voor een goed en vakkundig ontwerp van uw affiche bent u bij ons aan het juiste adres. Op basis van onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe er naar een affiche gekeken wordt en wat de aandacht trekt.

Lees meer

Drukwerk

Posters voor buitenreclame moeten aan speciale kwaliteitseisen voldoen. Om de kwaliteit van de posters op straat onder alle weersomstandigheden op het hoogst mogelijke niveau te waarborgen werken wij uitsluitend met lithoposterpapier welke voorzien is van een ruwe blauwe achterzijde.

Lees meer

citydisplaynw

Neem vandaag nog contact met ons op
en spring in het oog

We staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 voor u klaar, om al u vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Wij denken ook graag met u mee. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen.