Over Hoffman

In 1978 werd Hoffman Buitenreklame opgericht door Michael Hoffman om driehoeksborden langs de weg te plaatsen ter promotie van theatervoorstellingen, concerten en evenementen. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale  onderneming met vestigingen in Nederland en Duitsland. In 2006 is de bedrijfsnaam veranderd in Hoffman Outdoor Media.

Om aan de hoogste eisen en wensen van gemeenten te voldoen, hebben wij in 2001 de innovatieve kunststof Citydisplay ontwikkeld. Deze en diverse andere reclamemedia worden door ons al vele jaren in tal van Nederlandse en Duitse gemeenten succesvol geëxploiteerd.

Visie

Bedrijven, instellingen en overheden willen voor een betaalbare prijs gebruik maken van doeltreffende en esthetische buitenreclame. Ze willen hiermee hun diensten, producten en informatie bij een groot publiek onder de aandacht brengen. Dit komt ten goede aan de vitaliteit van de plaatselijke economie. Voor de gemeenschap is de culturele sector van grote betekenis. Het is belangrijk dat deze sector op een betaalbare en esthetische manier gebruik kan maken van buitenreclame. Bewoners, gebruikers en overheden willen een veilige, schone en inspirerende openbare ruimte de eisen die ze stellen zijn hoog. De huidige markt vraagt om steeds betere en duurzame kwaliteit.

Missie

Hoffman Outdoor Media exploiteert hoogwaardige, esthetisch verantwoorde en duurzame (C2C) media voor buitenreclame. Daarmee combineert Hoffman Outdoor Media effectieve, betaalbare communicatiekanalen voor plaatselijke en regionale adverteerders met verbetering van de kwaliteit en beleving van de openbare ruimte. Hoffman Outdoor Media werkt met respect voor milieu en maatschappij. Hoffman Outdoor Media wil bij de besten horen.

We luisteren goed naar wat onze klanten willen. Onze klantgerichte diensten en producten zijn van hoge kwaliteit. We blijven leren hoe we dingen beter kunnen doen en zoeken naar wegen voor innovatie. We werken met procedures die we samen hebben afgesproken. Onze producten zijn net als onze bedrijfsvoering gericht op duurzaamheid. Wij zijn een ambitieuze organisatie met een platte organisatiestructuur. Hierdoor houden we de communicatielijnen kort en vermijden we een sterke hiërarchie. De sfeer is open en informeel. Wij beseffen dat een team van mensen het beste functioneert als iedereen die daarvan deel uitmaakt wordt aangemoedigd en de gelegenheid krijgt de eigen talenten en ambities te realiseren. Eerlijkheid en duidelijkheid in afspraken, acties en beoogde resultaten zowel in- als extern vormen voor ons een belangrijke basis.

Wij hechten de hoogste waarde aan veiligheid, gezondheid en het welzijn van alle betrokkenen. We luisteren naar elkaar en werken samen aan oplossingen. Problemen zijn voor ons kansen om onze verantwoordelijkheid te nemen en besluitvaardigheid te tonen. Verantwoord en duurzaam ondernemen zijn wezenlijke bestaansvoorwaarden voor ons bedrijf. 

Bij al ons zakelijk handelen staat voorop dat kosten en baten in de juiste verhouding staan tot elkaar. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Groningen en er zijn op dit moment vestigingen in Apeldoorn, Alphen aan den Rijn, Utrecht, Oldenzaal, Born en Brühl (D). Onze servicemedewerkers zijn woonachtig in heel Nederland en Duitsland. Onze ambities zijn ontwikkeling, uitbreiding en groei.

citydisplaynw

A0 Buitenreclame: reclame waar je niet omheen kunt!
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw gemeente?

Neem dan contact met ons op.