Partners en gemeenten

Als gemeente wilt u dat reclame in de openbare ruimte op een positieve manier bijdraagt aan de identiteit van de gemeente en de kwaliteit van de openbare ruimte. U wilt geen wildgroei van kartonnen reclameborden langs de weg en illegaal geplakte reclameposters op viaducten en andere (gemeentelijke) eigendommen.

Met de duurzame exploitatie van hoogwaardige media voor buitenreclame voorziet Hoffman Outdoor Media in de behoefte van de lokale bedrijven en instellingen om op een betaalbare en efficiënte wijze te adverteren in de openbare ruimte zonder dat dit ten koste gaat van de verkeersveiligheid en de ruimtelijke kwaliteit.

Bij de ontwikkeling en de exploitatie van de reclamemedia houden wij rekening met de belangen van inwoners, gemeenten, adverteerders en het milieu. Samen met Hoffman Outdoor Media kunt u de verrommeling van de openbare ruimte tegengaan en de kwaliteit van het straatbeeld verbeteren.

citydisplaynw

Neem vandaag nog contact met ons op
en spring in het oog

We staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 voor u klaar, om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Wij denken ook graag met u mee. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen.