Moerdijk2

In september 2018 heeft buitenreclame-exploitant Hoffman Outdoor Media de aanbesteding van de gemeente Moerdijk gewonnen. Hiermee voegen we, in Zuid/West Brabant een groot aantal (75)Citydisplays toe aan het huidige netwerk.

Met de aansluitende gemeenten Halderberge, Steenbergen en Roosendaal is er een mooi gebied ontstaan met totaal aan 325 Citydisplays, die een uitstekende dekking en bereik geven om uw evenement of promotie actie met een A0 campagne onder de aandacht te brengen. Ons A0 medium is als enige die de massa kan bereiken zonder irritatie. Flexibel en gefocust op belangrijke en strategische locaties.

Daarnaast is het ook mogelijk om het gebied uit te breiden met het plaatsen van tijdelijke reclameborden dan wel het scherp inkopen van A0 reclameborden door Hoffman Outdoor Media in andere gemeenten.

Wilt u meer informatie over A0-reclame in Zuid/ West Brabant? Neem dan contact op met Hoffman Outdoor media via 050 5250525 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

citydisplaynw

A0 Buitenreclame: reclame waar je niet omheen kunt!
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw gemeente?

Neem dan contact met ons op.