Nieuwe concessies

Hoffman Outdoor Media wint A0-buitenreclame concessie Velsen en Zwolle

In beide gemeenten worden de huidige reclameborden vervangen voor uitermate duurzame Citydisplays. De Citydisplays zijn volledig circulair en bieden een fantastisch alternatief voor metalen reclameborden.

Velsen
Per 1 februari 2023 is de exploitatie van 80 tweezijdige Citydisplays rondom lantaarnpalen door de gemeente Velsen voor minimaal drie jaar uitbesteed aan Hoffman Outdoor Media.

De tweezijdige Citydisplays worden over de hele gemeente verspreid langs de belangrijke wegen en daarna verdeeld in series van 25 en 15 stuks. Campagnes starten op vrijdag. De Citydisplays zijn bestemd voor (niet)-commerciële evenementenreclame en voor product- en bedrijfsreclame.

Adverteerders in Velsen zijn bij Hoffman Outdoor Media ook aan het juiste adres voor een A0-reclame in o.a. Haarlem en Beverwijk.

 

Zwolle
Na 8 jaar is Hoffman Outdoor Media per 1 februari 2023 terug in Zwolle. Vanaf deze datum worden er 250 Citydisplays gemonteerd aan lantaarnpalen langs belangrijke (rond)wegen zoals IJsselallee, Zwartewaterallee en Ceintuurbaan.

De samenwerking met de gemeente Zwolle is voor tenminste vijf jaar en kan daarna verlengd worden. De Citydisplays worden in series van 25 stuks aangeboden. Campagnes kunnen starten op dinsdag en vrijdag. De Citydisplays zijn bestemd voor (niet)-commerciële evenementenreclame en voor product- en bedrijfsreclame.

Naast Zwolle verzorgt Hoffman Outdoor Media ook Citydisplays in tal van andere gemeenten in de regio West-Overijssel. Te weten Dalfsen, Ommen, Hardenberg en Deventer.

citydisplaynw

A0 Buitenreclame: reclame waar je niet omheen kunt!
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw gemeente?

Neem dan contact met ons op.