Reclame maken langs de weg in Almelo

Wilt u uw evenement of bedrijf op een effectieve manier promoten?

Met de Citydisplays langs de weg is uw reclame voor een langere periode optimaal zichtbaar voor een grote groep mensen. Voor adverteerders op de Citydisplays in Almelo plaatsen wij ook vaak reclame op tijdelijke reclameborden ("driehoeksborden en sandwichborden") in onder andere Twenterand, Hof van Twente, Hellendoorn en Hardenberg. Voor een offerte op maat en de beschikbaarheid van de advertentieruimte bel 050 525 0 525 of vul het formulier in.

Seriegrootte

In Almelo worden de Citydisplays te huur aangeboden in series bestaande uit 20 of 30 Citydisplays. Voor de exacte locaties klik hier.

Plaatsingsduur en startdag

Buitenreclamecampagnes worden geplaatst voor 7 dagen of een veelvoud hiervan. Campagnes starten op maandag.

Tarieven 2024

Tarief A: Campagnes ter promotie van lokale culturele-, ideële instellingen of andere organisaties zonder winstoogmerk en/of activiteiten die het algemene maatschappelijke belang dienen.   
€ 32,95 per Citydisplay per week

Tarief B: Alle overige reclamecampagnes € 38,59 per Citydisplay per week

Alle tarieven zijn exclusief A0 posters en BTW.

Grafisch ontwerp en drukwerk van A0 posters

Naast het plaatsen van reclameborden kunnen wij ook het ontwerp van het digitale bestand en het printen van de A0 posters en eventueel ander promotiemateriaal verzorgen. Met een kleine aanpassing kan het digitale bestand van de A0 posters ook gebruikt worden in de abri’s, billboards, als krantenadvertentie of als flyer. Mocht u of uw reclamebureau zelf de benodigde materialen aanleveren raadpleeg dan onze aanleverspecificaties

 

 

citydisplaynw

A0 Buitenreclame: reclame waar je niet omheen kunt!
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw gemeente?

Neem dan contact met ons op.