Reclameborden in de gemeente Alphen aan den Rijn

Hoffman Outdoor Media verzorgt met haar Citydisplays de A0 reclame in de gemeente Alphen aan den Rijn. Deze tweezijdige reclamedisplays (ook wel 2-signs of A0-displays genoemd) zijn op strategische locaties gemonteerd aan de lantaarnpalen langs de belangrijke wegen zodat uw reclame optimaal zichtbaar is en zoveel mogelijk passanten bereikt.

De Citydisplays worden vaak gebruikt als aankondigingsborden voor evenementen en voor het maken van productreclame en handelsreclame. Voor adverteerders op de Citydisplays in Alphen aan den Rijn plaatst Hoffman Outdoor Media ook vaak tijdelijke reclameborden langs de weg (ook wel driehoeksborden en sandwichborden genoemd) in Zoeterwoude en Leiderdorp.

Seriegrootte

In Alphen aan de Rijn (plaats) zijn in totaal 100 Citydisplays bevestigd, welke te huur aangeboden worden in series bestaande uit 20 Citydisplays. In zowel de voormalig gemeente Boskoop als de voormalig gemeente Rijnwoude hangen 20 Citydisplays. Hier worden de Citydisplays te huur aangeboden per serie van 10. Voor de exacte locaties klik hier.

Plaatsingsduur en startdag

Buitenreclamecampagnes worden geplaatst voor 7 dagen of een veelvoud hiervan. Campagnes in Alphen aan den Rijn (plaats) starten op maandag of donderdag. In Boskoop en Rijnwoude starten de campagnes op dinsdag.

Tarieven

Tarief A: Campagnes ter promotie van ideële publieksevenementen zonder winstoogmerk, welke georganiseerd worden door lokale verenigingen en stichtingen (o.a. club-, buurt-, jongerenverenigingen en amateurgezelschappen)

Tarief B: Campagnes ter promotie van lokale (niet)-commerciële evenementen (o.a. Theatervoorstellingen, Tentoonstellingen, Sportevenementen)

Tarief C: Product- en handelsreclame, reclame voor evenementen en activiteiten die plaatsvinden buiten de gemeente Alphen aan den Rijn en alle overige reclamecampagnes

De tarieven beneden zijn exclusief btw en posters. 

Tarieven per
Citydisplay
Tarief A
Tarief B
Tarief C
7 dagen
14 dagen

€ 10,58 
€ 18,52 

€ 17,25
€ 30,19

€ 30,19 
€ 60,38

Aanvullende bepalingen

Buitenreclame campagnes t.b.v lokale evenementen hebben voorrang tot 8 weken op regionale evenementen.

Grafisch ontwerp en printen van A0 posters

Naast het plaatsen van uw reclamecampagne kunnen wij ook het grafische ontwerp van het digitale bestand en het printen van de A0 posters en eventueel ander promotiemateriaal verzorgen. Met een kleine aanpassing kan het digitale bestand van de A0 posters ook gebruikt worden voor een reclamecampagne in de abri’s (bushokjes), billboards, als krantenadvertentie of als flyer.

Aanleveren bestanden

Levert u of uw reclamebureau de benodigde materialen aan? Raadpleeg dan onze aanleverspecificaties.

citydisplaynw

A0 Buitenreclame: reclame waar je niet omheen kunt!
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw gemeente?

Neem dan contact met ons op.