Reclameborden in de gemeente Alphen aan den Rijn

Wilt u uw evenement of bedrijf op een effectieve manier promoten?

Met strategisch geplaatste Citydisplays is uw reclame voor een periode van 7 of 14 dagen optimaal zichtbaar voor een grote groep doelgroep. Voor de promotie van evenementen in Alphen aan den Rijn en omgeving plaatsen wij ook vaak tijdelijke reclameborden langs de weg (ook wel driehoeksborden en sandwichborden genoemd) in Leiden, Zoeterwoude, Leiderdorp en Nieuwkoop. Voor een offerte op maat bel 050 525 0 525.

Seriegrootte

De Citydisplays Alphen aan de Rijn (plaats) worden te huur aangeboden in series bestaande uit 20 Citydisplays. In de voormalig gemeente Boskoop en de voormalig gemeente Rijnwoude worden de Citydisplays te huur aangeboden per 10 stuks. Voor de exacte locaties klik hier.

Plaatsingsduur en startdag

Buitenreclamecampagnes worden geplaatst voor 7 of 14 dagen. Campagnes in Alphen aan den Rijn (plaats) starten op maandag. In Boskoop en Rijnwoude starten de campagnes op dinsdag.

Tarieven 2024

Tarief A: Campagnes ter promotie van ideële publieksevenementen zonder winstoogmerk, welke georganiseerd worden door lokale verenigingen en stichtingen (o.a. club-, buurt-, jongerenverenigingen en amateurgezelschappen) €13,13 per Citydisplay voor 7 dagen / €22,96 per Citydisplay per 14 dagen;

Tarief B: Campagnes ter promotie van lokale (niet)-commerciële evenementen (o.a. Theatervoorstellingen, Tentoonstellingen, Sportevenementen) €21,54 per Citydisplay voor 7 dagen / € 37,67 per Citydisplay per 14 dagen;

Tarief C: Product- en handelsreclame, reclame voor evenementen en activiteiten die plaatsvinden buiten de gemeente Alphen aan den Rijn en alle overige reclamecampagnes €37,67 per Citydisplay voor 7 dagen / €71,58 per Citydisplay per 14 dagen.

De tarieven zijn exclusief btw en A0 posters. Buitenreclame campagnes t.b.v lokale evenementen hebben voorrang tot 8 weken op regionale evenementen.

Grafisch ontwerp en printen van A0 posters

Naast het plaatsen van uw reclamecampagne kunnen wij ook het ontwerp van het digitale bestand en het printen van de A0 posters en eventueel ander promotiemateriaal verzorgen. Met een kleine aanpassing kan het digitale bestand van de A0 posters ook gebruikt worden voor een reclamecampagne in de abri’s (bushokjes), billboards, als krantenadvertentie of als flyer. Levert u of uw reclamebureau de benodigde materialen aan? Raadpleeg dan onze aanleverspecificaties.

citydisplaynw

A0 Buitenreclame: reclame waar je niet omheen kunt!
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw gemeente?

Neem dan contact met ons op.