Adverteren langs de weg in Assen

Wilt u uw evenement of bedrijf op een effectieve manier promoten?

Hoffman Outdoor Media verzorgt met haar Citydisplays de A0 buitenreclame in Assen. Deze tweezijdige reclamedisplays zijn op strategische locaties gemonteerd aan de lantaarnpalen langs de belangrijke wegen zodat uw reclame optimaal zichtbaar is voor een grote doelgroep. Voor adverteerders op de Citydisplays in Assen plaatst Hoffman Outdoor Media ook vaak Citydisplays in Tynaarlo (Eelde, Vries, Zuidlaren) en Emmen en tijdelijke reclameborden langs de weg (ook wel driehoeksborden en sandwichborden genoemd) in onder andere; Aa en Hunze (o.a. Gieten, Gasselte, Rolde, Anloo), Noordenveld (Roden, Norg, Peize) en Midden-Drenthe (o.a. Beilen, Smilde, Westerbork)

Seriegrootte

De Citydisplays worden te huur aangeboden in 4 series bestaande uit 30 Citydisplays.
Voor de exacte locaties klik hier.

Plaatsingsduur en startdag

Buitenreclamecampagnes worden geplaatst voor 7 dagen of een veelvoud hiervan.
Campagnes starten op maandag

Tarieven 2024 

Tarief A: Charitatieve, ideële en sociaal-culturele campagnes zonder winstoogmerk welke georganiseerd worden door lokale verenigingen en stichtingen €14,63  per Citydisplay voor 7 dagen;

Tarief B: (Niet)-commerciële evenementen die betrekking hebben op evenementen en activiteiten in Assen (o.a. Theatervoorstellingen, Tentoonstellingen, Markten, Open dag School Instelling) € 20,41 per Citydisplay voor 7 dagen;

Tarief C: Alle evenementen en activiteiten onder A en B die plaatsvinden buiten Assen. Commerciële uitingen met een evenementenkarakter (o.a. winkelopeningen, ocassionshows, open dagen bedrijven, open huizen routes, evenementen in winkels) € 26,18 per Citydisplay voor 7 dagen.

Alle tarieven zijn exclusief BTW en blue-back A0 posters. 
Voor een vrijblijvende offerte bel 050 525 0 525 of vul het formulier in.

Aanvullende bepalingen

- De reclameborden mogen niet gebruikt worden voor winkelacties, zoals opruimingen en aanbiedingen;
- Tarief A heeft tot 13 weken voorrang op Tarief B. Tarief B heeft tot 8 weken voorrang op Tarief C.

Grafisch ontwerp en printen van A0 posters

Naast het plaatsen van uw buitenreclamecampagne kunnen wij ook het ontwerp van het digitale bestand en het drukwerk van de A0 posters en ander promotiemateriaal verzorgen. Met een kleine aanpassing kan het digitale bestand van de A0 posters ook gebruikt worden voor een postercampagne in de abri’s (bushokjes), billboards, als krantenadvertentie of als flyer.

Mocht u zelf de benodigde materialen aanleveren raadpleeg dan onze aanleverspecificaties

citydisplaynw

A0 Buitenreclame: reclame waar je niet omheen kunt!
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw gemeente?

Neem dan contact met ons op.