Reclameborden in de gemeente Bergen op Zoom

Promoot uw evenement of bedrijf op een effectieve manier met de Citydisplays!
De tweezijdige Citydisplays (ook wel driehoeksborden of sandwichborden genoemd) zijn op strategische locaties gemonteerd aan de lantaarnpalen langs de belangrijke wegen zodat uw reclame optimaal zichtbaar is voor veel mensen. Naast de gemeente Bergen op Zoom verzorgen wij ook reclameborden op A0-formaat in onder andere Roosendaal, Steenbergen, Tholen, Goeree-Overflakkee, Moerdijk en Halderberge.

Seriegrootte

De Citydisplays in Bergen op Zoom worden te huur aangeboden in series bestaande uit 25 Citydisplays. Voor de exacte locaties klik hier.

Plaatsingsduur en startdag

Buitenreclamecampagnes worden geplaatst voor 7 of 14 dagen. Campagnes in Bergen op Zoom starten op dinsdag.

Tarieven 2024

Tarief A: Ideële uitingen (lokale fondsenwerving) en sociaal-culturele evenementen van lokale verenigingen die plaatsvinden in Bergen op Zoom €18,38 per Citydisplay per 7 dagen;

Tarief B: Aankondigingen van beurzen, tentoonstellingen, bioscoopvoorstellingen gesponsorde sportevenementen allen plaatsvindend in Bergen op Zoom €33,08 per Citydisplay voor 7 dagen;

Tarief C: Alle overige campagnes, inclusief product- en bedrijfsreclame €50,40 per Citydisplay voor 7 dagen.

De tarieven zijn exclusief btw en A0 posters.
Voor een vrijblijvende offerte bel 050 525 0 525 of vul het formulier in.

Aanvullende bepalingen

Tarief A en B hebben tot 10 weken voorrang op tarief C.

Grafisch ontwerp en printen van A0 posters

Naast het plaatsen van uw reclamecampagne kunnen wij ook het ontwerp van het digitale bestand en het printen van de A0 posters en eventueel ander promotiemateriaal verzorgen. Met een kleine aanpassing kan het digitale bestand van de A0 posters ook gebruikt worden voor een reclamecampagne in de abri’s (bushokjes), billboards, als krantenadvertentie of als flyer. Levert u of uw reclamebureau de benodigde materialen aan? Raadpleeg dan onze aanleverspecificaties.

citydisplaynw

A0 Buitenreclame: reclame waar je niet omheen kunt!
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw gemeente?

Neem dan contact met ons op.