Verspreid over Den Haag hangen op diverse locaties enkelzijdige A0 frames, ook wel kliklijsten of wisselframes genoemd.

Op deze frames mag een ruim scala van evenementen gepromoot worden, zoals; markten, bioscoopvoorstellingen, opendagen van scholen, dance events, kermissen, festivals en theatervoorstellingen.

Let op; de frames in Den Haag mogen niet gebruikt worden voor het maken van product- / en handelsreclame. Voor het maken van product- en handelsreclame kunt u gebruik maken van onze reclameborden aan de lichtmasten in Den Haag.

Seriegrootte

De A0 frames in Den Haag worden aangeboden in series bestaande uit 50 A0-frames.

Combinaties

De A0 frames in Den Haag kunnen ook afgenomen worden in combinatie met reclameborden rondom de lichtmasten in onder andere Den Haag, Rijswijk en Delft.

Tarieven

Alle prijzen excl. affiches en B.T.W.. Beschikbaarheid op aanvraag. Tarieven onder voorbehoud van wijzigingen en zetfouten.Voor de actuele prijzen en beschikbaarheid bel 050 525 0 525.

Tarief
per 
serie
   

7 dagen
14 dagen
21 dagen

€ 625,-
€ 1250,-
€ 1875,-

excl. posters
excl. posters
excl. posters

Grafisch ontwerp en drukwerk van A0 posters

Naast het plaatsen van uw buitenreclamecampagne kunnen wij ook het grafische ontwerp van het digitale bestand en het drukwerk van de blue-back A0 posters en eventueel ander promotiemateriaal verzorgen. Met een kleine aanpassing kan het digitale bestand van de A0 posters ook gebruikt worden voor een postercampagne in de abri’s (bushokjes) en billboards, als krantenadvertentie of als flyer.

Aanleveren bestanden

Mocht u zelf de benodigde materialen aanleveren raadpleeg dan onze aanleverspecificaties en algemene voorwaarden.

Offerteaanvragen

Voor een offerte op maat en de beschikbaarheid van de advertentieruimte bel 050 525 0 525 of vul het formulier in.

citydisplaynw

Neem vandaag nog contact met ons op
en spring in het oog

We staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 voor u klaar, om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Wij denken ook graag met u mee. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen.