Hoffman Outdoor Media verzorgt met haar Citydisplays de A0 buitenreclame in Ede. Deze tweezijdige reclamedisplays (ook wel 2-Signs of A0-reclamedisplays genoemd) zijn op strategische locaties geplaatst langs de belangrijke wegen. Hierdoor is uw reclamecampagne optimaal zichtbaar voor veel mensen. De Citydisplays worden vaak gebruikt als aankondigingsborden voor evenementen en voor het maken van product- en handelsreclame. Voor de exacte locaties klik hier.

Naast de gemeente Ede hebben ook Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen een overeenkomst met Hoffman Outdoor Media voor de exploitatie van de A0-reclamedisplays. Met een buitenreclamecampagne in deze vier gemeenten bereikt u veel mensen uit Gelderland. Circa 30% van de inwoners van de provincie is woonachtig in deze gemeenten en daarnaast werken, studeren en recreëren veel mensen uit de regio in deze gemeenten.

Ook kunnen wij voor sommige evenementen tijdelijke reclameborden (ook wel sandwichborden of driehoeksborden genoemd) plaatsen in onder andere; Lingewaard, Brummen, Overbetuwe, Wageningen en/of Rhenen

Seriegrootte

De Citydisplays worden te huur aangeboden in series bestaande uit 15, 25 en 30 Citydisplays.
Voor de exacte locaties klik hier.

Plaatsingsduur en startdag

Buitenreclamecampagnes worden geplaatst voor 7 dagen of een veelvoud hiervan.
Campagnes starten op dinsdag.

Tarieven

Tarief A:
Campagnes ter promotie van tijdelijke sociaal-culturele en maatschappelijke evenementen zonder winstoogmerk, welke georganiseerd worden door lokale verenigingen en stichtingen. Het evenement dient in Ede gehouden te worden en mag geen betrekking hebben op een commercieel merk of product en mag niet gericht zijn op bedrijven € 1,90 per Citydisplay per dag.

Tarief B:
Campagnes ter promotie van lokale (semi-)commerciële evenementen € 4,50 per Citydisplay per dag.

Tarief C:
Productreclame, handelsreclame, campagnes ter promotie van evenementen/activiteiten welke gehouden worden in andere gemeenten en alle overige reclamecampagnes € 5,50 per Citydisplay per dag.

Voor de actuele prijzen en beschikbaarheid bel 050 525 0 525.

Aanvullende bepalingen

Campagnes van tariefgroep A hebben tot 8 weken voor plaatsing voorrang op campagnes van tariefgroep B en C.

Grafisch ontwerp en drukwerk van A0 posters

Naast het plaatsen van uw buitenreclamecampagne kunnen wij ook het grafische ontwerp van het digitale bestand en het drukwerk van de blue-back A0 posters en eventueel ander promotiemateriaal verzorgen. Met een kleine aanpassing kan het digitale bestand van de A0 posters ook gebruikt worden voor een postercampagne in de abri’s (bushokjes) en billboards, als krantenadvertentie of als flyer.

Aanleveren bestanden

Mocht u zelf de benodigde materialen aanleveren raadpleeg dan onze aanleverspecificaties en algemene voorwaarden.

Offerteaanvragen

Voor een offerte op maat en de beschikbaarheid van de advertentieruimte bel 050 525 0 525 of vul het formulier in.

citydisplaynw

A0 Buitenreclame: reclame waar je niet omheen kunt!
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw gemeente?

Neem dan contact met ons op.