Adverteren op reclameborden langs de weg in Ede

Wilt u uw evenement of bedrijf op een effectieve manier promoten?

De tweezijdige Citydisplays in Ede zijn op A-locaties gemonteerd aan de lantaarnpalen langs de belangrijke wegen zodat uw reclame optimaal zichtbaar is voor een grote doelgroep. Voor de promotie van culturele evenementen in Ede plaatsen wij ook vaak tijdelijke reclameborden (ook wel driehoeksborden en sandwichborden genoemd) in Lingewaard, Brummen, Overbetuwe, Wageningen en/of Rhenen

Naast de gemeente Ede hebben ook Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen een overeenkomst met Hoffman Outdoor Media voor de exploitatie van de A0-reclamedisplays. Met een buitenreclamecampagne in deze vier gemeenten bereikt u veel mensen uit Gelderland. Circa 30% van de inwoners van de provincie is woonachtig in deze gemeenten en daarnaast werken, studeren en recreëren veel mensen uit de regio in deze gemeenten.

Seriegrootte

De Citydisplays worden te huur aangeboden in series bestaande uit 25 en 30 Citydisplays.
Voor de exacte locaties klik hier.

Plaatsingsduur en startdag

Campagnes starten op dinsdag en worden geplaatst voor 7 dagen of een veelvoud hiervan.

Tarieven 2024

Tarief A: Campagnes ter promotie van tijdelijke sociaal-culturele en maatschappelijke evenementen zonder winstoogmerk, welke georganiseerd worden door lokale verenigingen en stichtingen. Het evenement dient in Ede gehouden te worden en mag geen betrekking hebben op een commercieel merk of product en mag niet gericht zijn op bedrijven €16,65 per Citydisplay per 7 dagen;

Tarief B: Campagnes ter promotie van lokale (semi-)commerciële evenementen €34,24 per Citydisplay per 7 dagen;

Tarief C: Campagnes ter promotie van evenementen/activiteiten welke gehouden worden in andere gemeenten en alle overige reclamecampagnes €43,94 per Citydisplay per 7 dagen.

Alle tarieven zijn exclusief BTW en blue-back A0 posters. 
Voor een vrijblijvende offerte bel 050 525 0 525 of vul het formulier in.

Aanvullende bepalingen

Campagnes van tariefgroep A hebben tot 8 weken voor plaatsing voorrang op campagnes van tariefgroep B en C.

Grafisch ontwerp en printen van blue-back A0 posters

Naast het plaatsen van uw buitenreclamecampagne kunnen wij ook het ontwerp van het digitale bestand en het drukwerk van de A0 posters en ander promotiemateriaal verzorgen. Met een kleine aanpassing kan het digitale bestand van de A0 poster ook gebruikt worden voor een postercampagne in de abri’s (reclamevitrines in bushokjes), billboards, als krantenadvertentie of als flyer.

Mocht u of uw reclamebureau zelf de benodigde materialen aanleveren raadpleeg dan onze aanleverspecificaties

citydisplaynw

A0 Buitenreclame: reclame waar je niet omheen kunt!
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw gemeente?

Neem dan contact met ons op.