Adverteren op reclameborden langs de weg in Heerlen

Hoffman Outdoor Media verzorgt met haar Citydisplays de A0 buitenreclame in Heerlen. Deze tweezijdige reclamedisplays  zijn op strategische locaties gemonteerd aan de lantaarnpalen langs de belangrijke wegen zodat uw reclame optimaal zichtbaar is en zoveel mogelijk passanten, vaak meerdere keren, gedurende de plaatsingsperiode bereikt. Voor evenementen in Heerlen plaatsen wij ook vaak Citydisplays in Landgraaf en Kerkrade en tijdelijke reclameborden (ook wel driehoeksborden en sandwichborden genoemd) in Brunssum, Schinnen, Simpelveld en Voerendaal.

Seriegrootte

De Citydisplays in Heerlen worden te huur aangeboden in series bestaande uit 15 en 25 Citydisplays.
Voor de exacte locaties klik hier.

Plaatsingsduur en startdag

Campagnes starten op maandag en worden geplaatst voor 7 dagen of een veelvoud hiervan. 

Tarieven 2023

Tarief A: Campagnes ter promotie van sociaal-culturele publieksevenementen van niet-commerciële instellingen (verenigingen en stichtingen) uit Parkstad €20,29 per Citydisplay per 7 dagen en €40,58 per Citydisplay per 14 dagen. 

Tarief B: Alle overige campagnes. Reclame-uitingen van ondernemingen dienen een tijdelijk karakter te hebben. €42,00 per Citydisplay per 7 dagen / €75,60 per Citydisplay per 14 dagen. 

Alle vermelde tarieven zijn exclusief BTW en A0 posters. Voor een offerte op maat en de beschikbaarheid van de advertentieruimte bel 050 525 0 525 of vul het formulier in.

Aanvullende bepalingen

Campagnes dienen betrekking te hebben op de regio Parkstad Limburg! Hieronder vallen: de gemeenten Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Nuth, Simpelveld en Onderbanken. 
Tarief A heeft tot 6 weken voor plaatsing voorrang op Tarief B

Grafisch ontwerp en printen van A0 posters

Naast het plaatsen van uw buitenreclamecampagne kunnen wij ook het grafische ontwerp van het digitale bestand en het drukwerk van de blue-back A0 posters en eventueel ander promotiemateriaal verzorgen. Met een kleine aanpassing kan het digitale bestand van de A0 posters ook gebruikt worden voor een postercampagne in de abri’s (reclamevitrines in bushokjes), billboards, als krantenadvertentie of als flyer.

Levert u of uw reclamebureau de benodigde materialen aan? Raadpleeg dan onze aanleverspecificaties 

citydisplaynw

A0 Buitenreclame: reclame waar je niet omheen kunt!
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw gemeente?

Neem dan contact met ons op.