Hoffman Outdoor Media verzorgt met haar Citydisplays de A0 buitenreclame in Kerkrade. Deze tweezijdige reclamedisplays (ook wel 2-signs of A0-displays genoemd) zijn op strategische locaties gemonteerd aan de lantaarnpalen langs de belangrijke wegen zodat uw reclame optimaal zichtbaar is en zoveel mogelijk passanten, vaak meerdere keren, gedurende de plaatsingsperiode bereikt.

De Citydisplays worden vaak gebruikt als aankondigingsborden voor evenementen en voor het maken van productreclame en handelsreclame. Voor adverteerders op de Citydisplays in Kerkrade plaatst Hoffman Outdoor Media ook vaak Citydisplays in Heerlen en tijdelijke reclameborden langs de weg (ook wel driehoeksborden en sandwichborden genoemd) in onder andere; Simpelveld en Voerendaal.

Seriegrootte

In Kerkrade zijn 80 Citydisplays bevestigd. De Citydisplays worden te huur aangeboden in series bestaande uit 10 en 20 Citydisplays. Voor de exacte locaties klik hier.

Plaatsingsduur en startdag

Buitenreclamecampagnes worden geplaatst voor 7 dagen of een veelvoud hiervan. Campagnes starten op maandag of donderdag.

Tarieven

Voor de gemeente Kerkrade zijn er 2 tariefgroepen: tarief A en tarief B. Hieronder vindt u het tarief dat voor uw campagne geldt. Alle prijzen excl. affiches en B.T.W.. Beschikbaarheid op aanvraag. Tarieven onder voorbehoud van wijzigingen en zetfouten.Voor de actuele prijzen en beschikbaarheid bel 050 525 0 525.

Tarieven
per bord
Tarief A
Tarief B
7 dagen
14 dagen

€ 18.93
€ 37.86

€ 38.13 
€ 65.00
Tarief indeling*
Beurzen commercieel B
Beurzen maatschappelijk B
Bioscoopvoorstellingen B
Braderieën B
Charitatieve instellingen A
Circus A
Commerciële campagnes B
Evangelische- en wijkorganisaties A
Festivals B
Fondsenwerving / collectes A
Ideële campagnes A
Jongerenverenigingen A
Kermissen B
Koren A
Maatschappelijke campagnes A
Musicals B
Muziek- toneel- en amateurvoorstellingen A
Occasionshows B
Open dagen bedrijven B
Open dagen scholen en instellingen B
Open dagen dans- en sportscholen B
Open huizen route makelaars B
(Pop) concerten B
Productreclame B
Sportevenementen gesponsord B
Sportevenement niet gesponsord A
Tentoonstellingen A
Theatervoorstellingen A
Verkiezingen politieke partijen A
Verkoopacties met tijdelijk karakter B
(Vlooien) markten B
Winkelopeningen B
*Alle prijzen excl. affiches en B.T.W.. Beschikbaarheid op aanvraag. Tarieven onder voorbehoud van wijzigingen en zetfouten.

Aanvullende bepalingen

Campagnes dienen te allen tijde betrekking te hebben op de regio Parkstad Limburg! Hieronder vallen: de gemeenten Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Nuth, Simpelveld en Onderbanken.
Tarief B: campagnes die onder tarief B vallen, reclame-uitingen van individuele ondernemingen dienen een tijdelijk karakter te hebben. De tijdelijkheid dient te blijken uit de tekst op het affiche!

Grafisch ontwerp en drukwerk van A0 posters

Naast het plaatsen van uw buitenreclamecampagne kunnen wij ook het grafische ontwerp van het digitale bestand en het drukwerk van de blue-back A0 posters en eventueel ander promotiemateriaal verzorgen. Met een kleine aanpassing kan het digitale bestand van de A0 posters ook gebruikt worden voor een postercampagne in de abri’s (bushokjes) en billboards, als krantenadvertentie of als flyer.

Aanleveren bestanden

Mocht u zelf de benodigde materialen aanleveren raadpleeg dan onze aanleverspecificaties en algemene voorwaarden.

Offerteaanvragen

Voor een offerte op maat en de beschikbaarheid van de advertentieruimte bel 050 525 0 525 of vul het formulier in.

citydisplaynw

A0 Buitenreclame: reclame waar je niet omheen kunt!
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw gemeente?

Neem dan contact met ons op.