Adverteren op reclameborden langs de weg in Ommen 

Wilt u uw evenement of bedrijf op een effectieve manier promoten?

De tweezijdige Citydisplays in Ommen zijn op strategische locaties gemonteerd aan de lantaarnpalen langs de belangrijke wegen zodat uw reclame optimaal zichtbaar is voor een grote doelgroep. Voor de promotie van culturele evenementen in Ommen plaatsen wij ook vaak tijdelijke reclameborden (ook wel driehoeksborden en sandwichborden genoemd) in Hardenberg, Dalfsen en Hellendoorn.

Seriegrootte

De Citydisplays zijn verdeeld over Ommen en Lemele en worden te huur aangeboden in series bestaande uit 15 Citydisplays.
Voor de exacte locaties klik hier.

Plaatsingsduur en startdag

Campagnes starten op maandag en worden geplaatst voor 7 dagen of een veelvoud hiervan. 

Tarieven 2024

Tarief A: Charitatieve en culturele campagnes van plaatselijke stichtingen, club-, buurt-, en jongerenverenigingen en voorstellingen in theater de Carrousel €17,22 per Citydisplay per 7 dagen;

Tarief B: (Semi)-Commerciële campagnes die betrekking hebben op activiteiten en evenementen in Ommen (o.a. Gesponsorde sportevenementen, Open dagen Scholen, Markten, Kermissen en Circussen) €22,82 per Citydisplay per 7 dagen;

Tarief C: Alle overige campagnes €29,23 per Citydisplay per 7 dagen .

Alle tarieven zijn exclusief BTW en blue-back A0 posters. 
Voor een vrijblijvende offerte bel 050 525 0 525 of vul het formulier in.

Grafisch ontwerp en printen van blue-back A0 posters

Naast het plaatsen van uw buitenreclamecampagne kunnen wij ook het ontwerp van het digitale bestand en het drukwerk van de A0 posters en ander promotiemateriaal verzorgen. Met een kleine aanpassing kan het digitale bestand van de A0 poster ook gebruikt worden voor een postercampagne in de abri’s (reclamevitrines in bushokjes), billboards, als krantenadvertentie of als flyer.

Mocht u of uw reclamebureau zelf de benodigde materialen aanleveren raadpleeg dan onze aanleverspecificaties

citydisplaynw

A0 Buitenreclame: reclame waar je niet omheen kunt!
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw gemeente?

Neem dan contact met ons op.