Adverteren op reclameborden langs de weg in Stadskanaal 

Hoffman Outdoor Media verzorgt met haar Citydisplays de A0 buitenreclame in Stadskanaal. Deze tweezijdige reclamedisplays zijn op strategische locaties gemonteerd aan de lantaarnpalen langs de belangrijke wegen zodat uw reclame optimaal zichtbaar is en zoveel mogelijk passanten gedurende de plaatsingsperiode bereikt. Voor adverteerders op de Citydisplays in Stadskanaal plaatsen wij ook vaak tijdelijke reclameborden langs de weg (ook wel driehoeksborden en sandwichborden genoemd) in; Veendam, Pekela, Oldambt, Bellingwedde en Emmen .

Seriegrootte 

De Citydisplays zijn verdeeld over Stadskanaal en Musselkanaal en worden te huur aangeboden in series bestaande uit 10 en 15 Citydisplays. Voor de exacte locaties klik hier.

Startdag

Campagnes starten op dinsdag en worden geplaatst voor 7 dagen of een veelvoud hiervan. 

Tarieven 2024

De prijs exclusief btw en A0 posters bedraagt €26,08 per Citydisplay voor 7 dagen. Voor een vrijblijvende offerte bel 050 525 0 525 of vul het formulier in.

Grafisch ontwerp en drukwerk van A0 posters

Naast het plaatsen van uw buitenreclamecampagne kunnen wij ook het ontwerp van het digitale bestand en het drukwerk van de A0 posters en ander promotiemateriaal verzorgen. Met een kleine aanpassing kan het digitale bestand van de A0 poster ook gebruikt worden voor een postercampagne in de abri’s (reclamevitrines in bushokjes), billboards, als krantenadvertentie of als flyer.

Mocht u of uw reclamebureau zelf de benodigde materialen aanleveren raadpleeg dan onze aanleverspecificaties

citydisplaynw

A0 Buitenreclame: reclame waar je niet omheen kunt!
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw gemeente?

Neem dan contact met ons op.