Hoffman Outdoor Media verzorgt met haar tweezijdige Citydisplays welke bevestigd zijn aan de lantaarnpalen in de gemeente Tynaarlo de promotie van tijdelijke evenementen langs de weg. De Citydisplays (ook wel; Duo-Signs of A0-displays genoemd) staan op strategische locaties langs de belangrijke wegen in o.a. Tynaarlo, Eelde, Vries en Zuidlaren, zodat uw reclame optimaal zichtbaar is en zoveel mogelijk passanten bereikt.

Voor evenementen in Tynaarlo kunnen wij onder voorbehoud van gemeentelijke toestemming en vergunning ook tijdelijk reclameborden plaatsen in o.a. Assen, AA en Hunze, Noordenveld, Hoogezand-Sappemeer, Haren en Groningen.

Seriegrootte

De Citydisplays in Tynaarlo worden te huur aangeboden in series bestaande uit 15 Citydisplays.
Voor de exacte locaties klik hier.

Plaatsingsduur en startdag

De buitenreclamecampagnes worden geplaatst voor 7 dagen of een veelvoud hiervan.
Campagnes kunnen starten op maandag.

Tarieven

Voor de gemeente Tynaarlo is er 1 tariefgroep: Hieronder vindt u het tarief.

Alle prijzen excl. affiches en B.T.W.. Beschikbaarheid op aanvraag. Tarieven onder voorbehoud van wijzigingen en zetfouten.Voor de actuele prijzen en beschikbaarheid bel 050 525 0 525.

Tarieven
per bord
 
per dag

€ 1.9 excl. b.t.w. en posters.

Aanvullende bepalingen

Campagnes ter promotie van lokale evenementen hebben tot zes weken voor plaatsing voorrang op plaatsing t.o.v. evenementen welke buiten de eigen gemeentegrenzen gehouden worden. De Citydisplays in Tynaarlo mogen niet gebruikt worden voor winkelacties, zoals opruiming en aanbiedingen.

Grafisch ontwerp en drukwerk van A0 posters

Naast het plaatsen van uw buitenreclamecampagne kunnen wij ook het grafische ontwerp van het digitale bestand en het drukwerk van de blue-back A0 posters en eventueel ander promotiemateriaal verzorgen. Met een kleine aanpassing kan het digitale bestand van de A0 posters ook gebruikt worden voor een postercampagne in de abri’s (bushokjes) en billboards, als krantenadvertentie of als flyer.

Aanleveren bestanden

Mocht u zelf de benodigde materialen aanleveren raadpleeg dan onze aanleverspecificaties en algemene voorwaarden.

Offerteaanvragen

Voor een offerte op maat en de beschikbaarheid van de advertentieruimte bel 050 525 0 525 of vul het formulier in.

citydisplaynw

A0 Buitenreclame: reclame waar je niet omheen kunt!
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw gemeente?

Neem dan contact met ons op.