Reclame maken in het Westland

Hoffman Outdoor Media verzorgt met haar tweezijdige Citydisplays de A0 buitenreclame in Westland. De Citydisplays (ook wel; 2-signs of A0-reclamedisplays genoemd) staan op strategische locaties langs de belangrijke wegen zodat uw reclame optimaal zichtbaar is en zoveel mogelijk passanten bereikt. Naast de gemeente Westland hebben ook de gemeenten Den Haag, Delft en Rijswijk een overeenkomst met Hoffman Outdoor Media voor de exploitatie van Citydisplays. Met een buitenreclamecampagne in deze vier gemeenten kunnen adverteerders al circa 75% van de inwoners van de Haaglanden bereiken.

Seriegrootte

De Citydisplays in Westland worden te huur aangeboden in series bestaande uit 22 en 25 Citydisplays.
De Citydisplays zijn verspreid over de volgende kernen; Monster, Poeldijk, Wateringen, Kwintsheul, Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, de Lier en ‘s-Gravenzande. Voor de exacte locaties klik hier.

Plaatsingsduur en startdag

De buitenreclamecampagnes worden geplaatst voor minimaal 7 en maximaal 21 dagen. 
Campagnes starten op maandag.

Tarieven 2024

Tarief A: Campagnes ter promotie van sociaal-culturele publieksevenementen zonder winstoogmerk, welke georganiseerd worden door lokale verenigingen en stichtingen (o.a. club-, buurt-, jongerenverenigingen) €25,87 per Citydisplay per week.

Tarief B: Campagnes ter promotie van (niet)-commerciële evenementen (o.a. Theatervoorstellingen, Tentoonstellingen, Sportevenementen) Productreclame, handelsreclame en alle overige reclamecampagnes €43,46 per Citydisplay per week.

Alle prijzen exclusief posters en B.T.W.

Grafisch ontwerp en drukwerk van A0 posters

Naast het plaatsen van uw buitenreclamecampagne kunnen wij ook het grafische ontwerp van het digitale bestand en het drukwerk van de blue-back A0 posters en eventueel ander promotiemateriaal verzorgen. Met een kleine aanpassing kan het digitale bestand van de A0 posters ook gebruikt worden voor een postercampagne in de abri’s (bushokjes) en billboards, als krantenadvertentie of als flyer.

Mocht u of uw reclamebureau zelf de benodigde materialen aanleveren raadpleeg dan onze aanleverspecificaties

citydisplaynw

A0 Buitenreclame: reclame waar je niet omheen kunt!
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw gemeente?

Neem dan contact met ons op.