Adverteren op reclameborden langs de weg in Sittard-Geleen

Hoffman Outdoor Media verzorgt met haar Citydisplays de A0 buitenreclame in Sittard-Geleen. Deze tweezijdige reclamedisplays zijn op strategische locaties gemonteerd aan de lantaarnpalen langs de belangrijke wegen zodat uw reclame optimaal zichtbaar is en zoveel mogelijk passanten gedurende de plaatsingsperiode bereikt.

De Citydisplays worden vaak gebruikt als aankondigingsborden voor evenementen en voor het maken van productreclame en handelsreclame. Voor adverteerders op de Citydisplays in Sittard-Geleen plaatst Hoffman Outdoor Media ook vaak tijdelijke reclameborden langs de weg (ook wel driehoeksborden en sandwichborden genoemd) in Echt Susteren en Schinnen.

Seriegrootte

De Citydisplays worden te huur aangeboden in series. De series bestaande uit 25 Citydisplays bieden dekking in Sittard, Geleen en Born. Daarnaast zijn er ook series bestaande uit 17 Citydisplays welke alleen dekking bieden in Sittard of alleen in Geleen en is er een serie van 30 Citydisplays welke dekking biedt in alle overige dorpen die behoren tot de gemeente Sittard-Geleen.
Voor de exacte locaties klik hier.

Plaatsingsduur en startdag

Campagnes starten op dinsdag en worden geplaatst voor 7 dagen of een veelvoud hiervan.

Tarieven 2024

Tarief A: Campagnes van lokale verenigingen en stichtingen zonder winstoogmerk, allen louter geleid door en werkend met vrijwilligers (o.a. club-, buurt-, jongerenverenigingen) inclusief politieke partijen en goede doelen €5,36 per Citydisplay per week;

Tarief B: Campagnes ter promotie van lokale (niet-)commerciële evenementen (o.a. Theatervoorstellingen, Tentoonstellingen, Festivals) €28,90 per Citydisplay per week:

Tarief C: Alle overige reclamecampagnes €43,61 per Citydisplay per week.

Alle tarieven zijn exclusief BTW en blue-back A0 posters. 
Voor een vrijblijvende offerte bel 050 525 0 525 of vul het formulier in.

Aanvullende bepalingen

Tariefgroep A is enkel van toepassing indien het de promotie van een activiteit / evenement betreft in de gemeente Sittard-Geleen. Campagnes onder tarief A hebben voorrang tot 9 weken op tarieven B en C

Grafisch ontwerp en drukwerk van A0 posters

Naast het plaatsen van uw buitenreclamecampagne kunnen wij ook het ontwerp van het digitale bestand en het drukwerk van de A0 posters en ander promotiemateriaal verzorgen. Met een kleine aanpassing kan het digitale bestand van de A0 poster ook gebruikt worden voor een postercampagne in de abri’s (reclamevitrines in bushokjes), billboards, als krantenadvertentie of als flyer.

Mocht u of uw reclamebureau zelf de benodigde materialen aanleveren raadpleeg dan onze aanleverspecificaties

citydisplaynw

A0 Buitenreclame: reclame waar je niet omheen kunt!
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw gemeente?

Neem dan contact met ons op.