Hoffman Outdoor Media verzorgt met haar Citydisplays de A0 buitenreclame in Sittard-Geleen. Deze tweezijdige reclamedisplays (ook wel 2-signs of A0-displays genoemd) zijn op strategische locaties gemonteerd aan de lantaarnpalen langs de belangrijke wegen zodat uw reclame optimaal zichtbaar is en zoveel mogelijk passanten, vaak meerdere keren, gedurende de plaatsingsperiode bereikt.

De Citydisplays worden vaak gebruikt als aankondigingsborden voor evenementen en voor het maken van productreclame en handelsreclame. Voor adverteerders op de Citydisplays in Sittard-Geleen plaatst Hoffman Outdoor Media ook vaak tijdelijke reclameborden langs de weg (ook wel driehoeksborden en sandwichborden genoemd) in Echt Susteren en Schinnen.

Seriegrootte

In Sittard-Geleen zijn 240 Citydisplays bevestigd.
De Citydisplays worden te huur aangeboden in series. De series bestaande uit 25 Citydisplays bieden dekking in Sittard, Geleen en Born. Daarnaast zijn er ook series bestaande uit 17 Citydisplays welke alleen dekking bieden in Sittard of alleen in Geleen. Ook is er een serie bestaande uit 30 Citydisplays welke dekking bieden in de dorpen die behoren tot de gemeente Sittard-Geleen.
Voor de exacte locaties klik hier.

Plaatsingsduur en startdag

Buitenreclamecampagnes worden geplaatst voor 7 dagen of een veelvoud hiervan. Campagnes starten op dinsdag.

Tarieven

Tarief A:
Campagnes van lokale verenigingen en stichtingen zonder winstoogmerk, allen louter geleid door en werkend met vrijwilligers
(o.a. club-, buurt-, jongerenverenigingen) inclusief politieke partijen en goede doelen € 0,61 per Citydisplay per dag;

Tarief B:
Campagnes ter promotie van lokale (niet-)commerciële evenementen (o.a. Theatervoorstellingen, Tentoonstellingen,
Festivals) € 3,10 per Citydisplay per dag;

Tarief C:
Productreclame, handelsreclame en alle overige reclamecampagnes € 4,99 per Citydisplay per dag.

Alle prijzen excl. affiches en B.T.W.. Beschikbaarheid op aanvraag. Tarieven onder voorbehoud van wijzigingen en zetfouten.Voor de actuele prijzen en beschikbaarheid bel 050 525 0 525.

 

Aanvullende bepalingen

Tariefgroep A is enkel van toepassing indien het de promotie van een activiteit / evenement betreft in de gemeente Sittard-Geleen. Campagnes onder tarief A hebben voorrang tot 9 weken op tarieven B en C

Grafisch ontwerp en drukwerk van A0 posters

Naast het plaatsen van uw buitenreclamecampagne kunnen wij ook het grafische ontwerp van het digitale bestand en het drukwerk van de blue-back A0 posters en eventueel ander promotiemateriaal verzorgen. Met een kleine aanpassing kan het digitale bestand van de A0 posters ook gebruikt worden voor een postercampagne in de abri’s (bushokjes) en billboards, als krantenadvertentie of als flyer.

Aanleveren bestanden

Mocht u zelf de benodigde materialen aanleveren raadpleeg dan onze aanleverspecificaties en algemene voorwaarden.

Offerteaanvragen

Voor een offerte op maat en de beschikbaarheid van de advertentieruimte bel 050 525 0 525 of vul het formulier in.

citydisplaynw

A0 Buitenreclame: reclame waar je niet omheen kunt!
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw gemeente?

Neem dan contact met ons op.